Tid til fortælling?

Fortælletid.dk er en ny digital læringsportal fyldt med inddragende, lærerige og engagerende fortællinger på video, fortalt af professionelle fortællere og med tilhørende læringsmateriale til download

Booking kontakt

Fortælletid.dk

Klassetrin

Indskoling (0.-3. klasse)

Fag og læringsmål

Humanistiske fag, Dansk, Engelsk, Kristendom, Historie, Engagement og fællesskab
Område: 
På skolerne
Pris: 
5000-12000
Årstid: 
Hele året

Fortælletid er en digital læringsportal fyldt med levende fortællinger. Her får eleverne inddragende, lærerige og engagerende fortællinger på video, til klassens smartboard, til klassesættet af iPads og alle andre skærme. Dertil hører professionelt læringsmateriale udviklet i forhold til fagenes Fælles Mål, både til længere undervisningsforløb, til temaugen - og til den vikartime, der skal have et højt fagligt indhold.

Det er sjovt
Alle børn elsker historier! Nu bliver det let og medrivende at arbejde med og så enkelt at ikke en eneste vikartime behøver at gå til spilde. Vi har allerede mange gode historier klar og der kommer flere til - hver måned hele skoleåret.

Det er enkelt
Vi giver dig alt, hvad du skal bruge! Du tænder historien på smartboardet og eleverne oplever fortællingen og arbejder derefter med det tilhørende undervisningsmateriale
tilpasset de relevante læringsmål for klassetrinnet. Det er lige til at gå til.

Det er relevant
De gode fortællinger er udvalgt til at møde trinsvarende læringsmål og udfordre eleverne på allermest inddragende vis. Eleverne lytter, reflekterer enkeltvis og i grupper over indhold og form, mundtligheden udvikles, og forståelsen for opbygningen af en god fortælling indøves. Det er varieret og inviterende. Vi garanterer nyt liv på smartboardet, i hovederne og i klasserummet. For nu er det Fortælletid! 

Baggrund: Fortælletid er grundlagt af Kasper Sørensen, som er professionel fortæller og ekspert i historiefortælling. Gennem de sidste 27 år har han fortalt historier på mere end 700 danske folkeskoler og for mere end 240.000 børn. Med Fortælletid inviteres alle skolebørn med!

Se mere om kontakt og priser på vores hjemmeside, eller opret dig som testbruger på : www.fortælletid.dk